OBS de Parel onderscheidt zich in een groot aanbod van verschillende vakken en vaardigheden, om ieder kind de kans te geven verschillende talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Wij werken vanuit de volgende visie:

De leerlingen op de Parel hebben een open houding naar zichzelf en de wereld. Dit bereiken we vanuit een veilige en rijke leeromgeving, met als doel het zich kunnen ontwikkelen in de wereld van morgen. Eigenaarschap en recht doen aan verschillen tussen kinderen, door hun talenten te benutten is hierbij uitgangspunt nummer 1!

Kalender


Studiedag
Startdatum/tijd: donderdag 14 maart 2019
Terugkerende gebeurtenis Enkele
Prioriteit: Normaal
Omschrijving:
leerlingen vrij
Aangemaakt door OBS De Parel Op zondag 29 juli 2018
Bezoek brandweer
Geplaatst in Groep 7/8
op 12-02-2019
Groep 7-8 brengt een bezoek aan de brandweer. [Lees meer]
Letterfeest
Geplaatst in Groep 3/4
op 10-02-2019
In groep 3 hebben de kinderen alle letters geleerd. En dat hebben we gevierd!!! Alle ouders, oma’s en opa’s hebben een uitnodiging gekregen om te luisteren en kijken wat de kinderen allemaal geleerd hebben en wat zij daar mee kunnen doen. [Lees meer]
Kus, aai, knuffel mij
Geplaatst in Groep 1/2
op 10-02-2019
In de afgelopen periode heeft groep 1-2 gewerkt aan het project: Kus, aai, knuffel mij. [Lees meer]

Welkom

Van harte welkom op de website van obs de Parel, waar wij ieder kind laten schitteren! Op onze website vindt u belangrijke informatie over onze school en onze werkwijze. Wilt u een afspraak maken met de school, dan kunt u ons via onderstaande gegevens bereiken.

Contactgegevens
directie.obsdeparel@archipelprimair.nl
T: 0575-572878
 

Mijn kind

  Klik hier om naar de groepenpagina te gaan.

Twitter