gezonde school

Onze school is gezond

Onze school heeft het vignet Gezonde School, waarmee we laten zien dat onze school voldoet aan de kwaliteitscriteria die zijn opgesteld door deskundigen. Wij zijn trots op dit behaalde resultaat! Zo zorgen we voor actieve en gezonde leerlingen, een veilige schoolomgeving, een fris klimaat én hebben we aandacht voor de persoonlijke en sociale ontwikkeling van kinderen. Dit vinden wij belangrijk, omdat het allemaal bijdraagt aan een gezondere leefstijl, betere schoolprestaties en minder schooluitval.


Ontdek je talent

OBS de Parel onderscheidt zich in een groot aanbod van verschillende vakken en vaardigheden, om ieder kind de kans te geven verschillende talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Wij werken vanuit de volgende visie:

De leerlingen op de Parel hebben een open houding naar zichzelf en de wereld. Dit bereiken we vanuit een veilige en rijke leeromgeving, met als doel het zich kunnen ontwikkelen in de wereld van morgen. Eigenaarschap en recht doen aan verschillen tussen kinderen, door hun talenten te benutten is hierbij uitgangspunt nummer 1!

Kalender


Afscheidsavond groep 8
Startdatum/tijd: dinsdag 14 juli 2020
Terugkerende gebeurtenis Enkele
Prioriteit: Normaal
Omschrijving:
Voeg een omschrijving toe
Aangemaakt door OBS De Parel Op maandag 2 september 2019
Een kijkje bij de Extra-groep en de Lef-groep
Geplaatst in Schoolbrede activiteiten
op 10-06-2019
Wat gebeurt er bij de Extra-groep? En wat doen ze bij de Lef-groep. Neem een kijkje [Lees meer]
Verkeerskunsten
Geplaatst in Groep 4-5
op 10-06-2019
Donderdag 11 april stond er voor de groepen 3 t/m 8 een praktijkles van Verkeerskunsten op het programma. [Lees meer]
Heerlijke lunch na Cito
Geplaatst in Groep 8
op 10-06-2019
Na twee ochtenden zwoegen op de Cito Eindtoets werden de leerlingen verrast met een heerlijke lunch in de natuurspeeltuin. [Lees meer]

Welkom

Van harte welkom op de website van obs de Parel, waar wij ieder kind laten schitteren! Op onze website vindt u belangrijke informatie over onze school en onze werkwijze. Wilt u een afspraak maken met de school, dan kunt u ons via onderstaande gegevens bereiken.

Contactgegevens
directie.obsdeparel@archipelprimair.nl
T: 0575-572878
 

Mijn kind

  Klik hier om naar de groepenpagina te gaan.

Twitter