gezonde school

Onze school is gezond

Onze school heeft het vignet Gezonde School, waarmee we laten zien dat onze school voldoet aan de kwaliteitscriteria die zijn opgesteld door deskundigen. Wij zijn trots op dit behaalde resultaat! Zo zorgen we voor actieve en gezonde leerlingen, een veilige schoolomgeving, een fris klimaat én hebben we aandacht voor de persoonlijke en sociale ontwikkeling van kinderen. Dit vinden wij belangrijk, omdat het allemaal bijdraagt aan een gezondere leefstijl, betere schoolprestaties en minder schooluitval.


Ontdek je talent

OBS de Parel onderscheidt zich in een groot aanbod van verschillende vakken en vaardigheden, om ieder kind de kans te geven verschillende talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Wij werken vanuit de volgende visie:

De leerlingen op de Parel hebben een open houding naar zichzelf en de wereld. Dit bereiken we vanuit een veilige en rijke leeromgeving, met als doel het zich kunnen ontwikkelen in de wereld van morgen. Eigenaarschap en recht doen aan verschillen tussen kinderen, door hun talenten te benutten is hierbij uitgangspunt nummer 1!

Kalender


Pannenkoekenfeest en Meester- en juffendag
Startdatum/tijd: donderdag 16 juli 2020
Terugkerende gebeurtenis Enkele
Prioriteit: Normaal
Omschrijving:
Voeg een omschrijving toe
Aangemaakt door OBS De Parel Op maandag 2 september 2019
Peuteropvang
Geplaatst in Schoolbrede activiteiten
op 10-11-2020
Wist u dat peuteropvang verschillende voordelen met zich meebrengt. Lees hier welke en zie het filmpje over de peuteropvang Smallsteps de Parel. [Lees meer]
Sparen met munten
Geplaatst in Schoolbrede activiteiten
op 14-10-2020
In alle groepen zijn we flink aan het sparen voor munten. Hoe doen we dat, dat lees je hier! [Lees meer]
Onderhoud aan het gebouw
Geplaatst in Schoolbrede activiteiten
op 14-10-2020
Binnenkort kunt u een paar mooie resultaten zien van het onderhoud van ons gebouw. [Lees meer]

Welkom

Van harte welkom op de website van obs de Parel, waar wij ieder kind laten schitteren! Op onze website vindt u belangrijke informatie over onze school en onze werkwijze. Wilt u een afspraak maken met de school, dan kunt u ons via onderstaande gegevens bereiken.

Contactgegevens
directie.obsdeparel@archipelprimair.nl
T: 0575-572878
 

Mijn kind

  Klik hier om naar de groepenpagina te gaan.

Twitter