Centrum Jeugd en Gezin

Kinderen opvoeden is leuk. En soms heb je als ouder vragen. Of behoefte aan hulp. Daarvoor kunt u hier terecht: www.cjgzutphen.nl. Een site voor alle ouders van Zutphen. Met kleine of grote vragen over kinderen van 0 tot 23 jaar. Het Centrum voor Jeugd en Gezin is dus dé plek voor informatie en advies over opvoeden en opgroeien. Maar dat niet alleen. Op deze site vindt u ook: een agenda met leuke activiteiten; cursussen; boekentips; interessante links. Een site om regelmatig op te kijken dus!

Uw kind zit op de basisschool. De eerste dagen zijn altijd spannend, maar daarna is één ding zeker: de komende 8 jaar brengt uw kind een groot deel van de tijd op school door om te leren, te spelen, vrienden te maken en een basis te leggen voor de rest van zijn leven. Als ouder speelt u hierin een belangrijke rol. Op de website vindt u informatie over allerlei onderwerpen. Bijvoorbeeld over
gezondheid, groeien, leren, spelen, vrienden maken, pesten, computeren en tv-kijken. Kunt u het antwoord op uw vraag niet vinden of wilt u graag meer informatie of gewoon eens een luisterend oor? Dan kunt u ook bellen, mailen of langskomen bij het inloopspreekuur bij u in de buurt.

Via
school  kunt u altijd een afspraak maken met de schoolverpleegkundige, wijkcoach of de jeugdcoach.