Buitenschoolse opvang

Heb je rond schooltijd en/of in de vakanties opvang nodig voor je kind, dan kan je gebruik maken van onze buitenschoolse opvangmogelijkheden.

Voorschoolse opvang (VSO)

Bij Smallsteps het Zwanevlot kan je kind lekker rustig de dag beginnen met een boekje of een spelletje. Liever een balletje trappen voor de schooldag begint? Dat kan natuurlijk ook! Rond 08.20 uur brengen we de jongste kinderen naar de klas, terwijl de oudere kinderen nog even met hun klasgenootjes op het schoolplein spelen tot de schoolbel gaat.

Naschoolse opvang

De buitenschoolse opvang bij Smallsteps start als de school uit gaat. Bij onze bso kan je kind na een drukke schooldag lekker ontspannen. We vangen maximaal 40 kinderen per dag op, in twee groepen. In beide groepen worden kinderen opgevangen van 4 tot 12 jaar, groepsoverstijgend worden er leeftijdsgerichte activiteiten aangeboden.

Bij ons is altijd wel iets leuks te doen. We bieden dagelijks afwisselende activiteiten aan, waar de kinderen aan mee kunnen doen. Een potje voetbal op het schoolplein, knutselen, koken of dansen? Het kan allemaal. Liever even rustig in de zithoek? Dat mag natuurlijk ook.

Vakantieopvang

Ook tijdens de vakanties kan je kind dagelijks bij ons terecht. In de vakantieweken organiseren onze pedagogisch medewerkers elke dag toffe activiteiten rondom een speciaal weekthema, zoals ‘Mini Masterchefs’, ‘Circus op Stelten’ of ‘Speuren, stampen, stormen’. Spelenderwijs ontwikkelt je kind zijn talenten, leert organiseren en samenwerken. Maar we hebben vooral heel veel plezier samen!

Opvangmogelijkheden

Voorschoolse opvang     ma t/m vrij: 07.30 tot 08.30 uur
Naschoolse opvang        ma-di-do: 14.00 tot 18.00 uur
Naschoolse opvang        woe-vrij: 12.00-18.00 uur
Vakantieweken              ma t/m vrij: 07.30 tot 18.00 uur

Opvangkosten en vergoeding

Buitenschoolse opvang is kinderopvang. Daardoor kom je mogelijk in aanmerking voor kinderopvangtoeslag (Belastingdienst). Dit hangt af van de hoogte van je inkomen, het aantal kinderen en de soort opvang. Meer hierover lees je op de website van www.smallsteps.nl

Tip: je kunt op de website ook meteen een proefberekening van je kosten maken.

Contact

Wil je meer weten over de buitenschoolse opvang bij Smallsteps het Zwanevlot? Neem een kijkje op onze website www.smallsteps.nl. Je kunt natuurlijk ook contact opnemen met de locatiemanager, Patricia Brouwers, voor een rondleiding. We laten je graag alles zien.

Smallsteps het Zwanevlot
Zwanevlot 325, Zutphen