Buitenschoolse opvang bij Partou

Op de buitenschoolse opvang van Partou het Zwanevlot vliegen de uren voorbij. Bij ons is je kind altijd van harte welkom: voor school, na school en in de vakanties!

Voorschoolse opvang (VSO)

Bij ons kan je kind de dag lekker rustig beginnen met een boekje of een spelletje. Liever een balletje trappen voor de schooldag begint? Dat kan natuurlijk ook! Jij kunt met een gerust hart op weg. Wij zorgen ervoor dat je kind op tijd in de klas zit.

Naschoolse opvang

De buitenschoolse opvang bij Partou het Zwanevlot start als de school uit gaat. Bij ons kan je kind zich na een drukke schooldag lekker ontspannen. Buiten spelen, voetballen, tikkertje of meedoen aan een van onze toffe groepsactiviteiten. En ook binnen is elke dag genoeg te doen. Knutselen, spelletjes doen, een workshop dansen of kokkerellen … je kind kiest zelf wat hij graag wil doen en ontdekt zijn eigen talenten.

Ook tijdens de vakanties kan je kind bij ons komen spelen. We organiseren de leukste vakantieprogramma’s met speciale (seizoens)thema’s, zoals ‘Expeditie Noord- en Zuidpool’, ‘Lekker griezelen’ of ‘Samen op wereldreis’. Ook gaan we regelmatig samen op pad naar bijvoorbeeld de kinderboerderij of natuurspeeltuin de Bult.

Communicatie met ouders

Persoonlijk contact en open communicatie vinden wij erg belangrijk om een goede relatie met ouders op te bouwen. En daarnaast houden we je via onze handige ouderapp op de hoogte van wat je kind bij ons allemaal beleeft.

Opvangmogelijkheden

 

Voorschoolse opvang       

ma t/m vrij van 07.30 tot 08.30 uur (verlengde opvang vanaf 7:00 mogelijk)

Naschoolse opvang

ma t/m vr van 14:00-18:00 (woensdag vanaf 12:30)

Vakantieweken 

ma t/m vr van 07.30 tot 18.00 uur (verlengde opvang vanaf 7:00 mogelijk)

 

Opvangkosten en vergoeding

Buitenschoolse opvang is kinderopvang. Daardoor kom je mogelijk in aanmerking voor kinderopvangtoeslag (belastingdienst). Dit hangt af van de hoogte van je inkomen, het aantal kinderen en de soort opvang. Meer hierover lees je op de website van www.partout.nl

Tip: je kunt op de website ook meteen een proefberekening van je kosten maken.

Meer weten?

Wil je meer weten over de buitenschoolse opvang bij Partou het Zwanevlot? Neem alvast een kijkje op onze website www.partou.nl of bel/mail ons voor een persoonlijke kennismaking en een rondleiding. We laten je graag alles zien.

Contact

Wil je meer weten over de buitenschoolse opvang bij Partou het Zwanevlot? Neem een kijkje op onze website www.partou.nl. Je kunt natuurlijk ook contact opnemen met de locatiemanager, Patricia Lonink, voor een rondleiding. We laten je graag alles zien.

Partou het Zwanevlot
Zwanevlot 325, 7207CS Zutphen
0575 – 700 560
www.partou.nl


Mijn kind